Master je Online Cursus

Zet in 3 stappen je 1-op-1 trajecten om in een inhoudelijk waardevolle online cursus

Je hebt de knoop doorgehakt: jij wil een online cursus. Je hebt een succesvol bedrijf als coach, VA of expert op een bepaald gebied. Je werkt voornamelijk uurtje-factuurtje en je agenda is iedere week vol. Maar toch wil je graag jouw bedrijf en je omzet laten groeien. Maar nog meer uren werken? Nee, dat niet. Liever ervaar je weer meer vrijheid, een legere agenda, meer tijd voor je gezin, jezelf, leuke dingen doen.

Jij deelt graag jouw kennis en expertise met anderen. Anderen helpen en inspireren, daar word jij echt blij van. Je wil dus niet minder impact maken als je minder uren gaat werken. Nee, liever vergroot je je bereik alleen maar.

Maar tsja… Die online cursus… Waar moet je in hemelsnaam beginnen? Misschien heb je al wel eens een opzetje gemaakt, maar verdween die weer in de krochten van alle andere files op je laptop. Nee, er zijn al zo veel online cursussen. Wat voegt die van jou nog toe? Je ziet ook allerlei technische hobbels (‘dan moet ik zeker ook gaan adverteren, een funnel schrijven, een online leeromgeving maken’).

Je wil zeker weten dat je jouw kennis en expertise goed overbrengt in een online cursus. Dat je zoveel mogelijk van jezelf meegeeft in die cursus. Als je dan een cursus maakt, wil je wel dat ie kwalitatief goed in elkaar zit. Zodat jouw online cursus een geoliede learning machine is, die zichzelf automatisch verkoopt omdat de deelnemers ambassadeurs zullen zijn.

Hoe zou het voor je zijn als...

Als jij nu eindelijk eens jouw online cursus wil maken, waardoor je nóg meer mensen kunt bereiken, heb ik een mooi aanbod voor je. Samen met mij ga je jouw online cursus van A tot Z opzetten. Ik loods je door de drie stappen waarmee je een online cursus maakt. Inhoudelijk kijk ik met je mee of je het beste van jezelf er in hebt gestopt. Ik geef je tips en tricks waar je allemaal om moet denken als je ervoor wil zorgen dat jouw cursus ook echt van hoge kwaliteit is. Ik zorg ervoor dat je niets over het hoofd ziet. Wanneer dit allemaal klopt, is jouw cursus een helder, logisch en samenhangend geheel, waar jouw deelnemers de beste resultaten uit halen. 

Als onderwijskundige is het overbrengen van kennis voor mij peanuts en daarom kan ik jou helpen hetzelfde te doen.

Hoe ziet het programma er uit?

Master je Online Cursus is een 1-op-1 programma die volledig op maat gemaakt is. Als onderwijskundige weet ik precies wat er nodig is om een inhoudelijk waardevolle online cursus te maken. Maar ik wil vooral ook kijken naar wat jij nodig hebt. Daarom zullen we regelmatig contact hebben om te kijken hoe het gaat. Hierbij geldt: is voor jou 1x per 2 weken een langere sessie fijn? Doen we dat! Of is het beter om 2x per week kort af te spreken: ook prima! We onderzoeken samen wat jij nodig hebt, zodat het programma voor jou zo waardevol mogelijk is.

Zoals gezegd loods ik je door de drie fases van het maken van een online cursus heen. We starten met een stevig fundament. Jij krijgt gratis toegang tot de mini-cursus Start je Online Cursus, zodat je de opdrachten kunt maken en een duidelijk raamwerk voor jouw cursus hebt. Uiteraard mag je me altijd appen/mailen bij vragen.

Vervolgens ga je werken aan een gedegen ontwerp. Ik geef je formats en handleidingen voor het maken van inhoudelijk goede modules en lessen. Mijn kennis zit vooral op het vlak van de inhoud, maar ook over de techniek kan ik je adviseren. Er zijn opties die weinig technische kennis vragen, maar je kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om de techniek uit te besteden. Maar realiseer je dat de techniek ondergeschikt is aan de inhoud!

Als laatste richten we ons op een bevlogen uitvoering. Want hoe ga je verder als de cursus eenmaal af is? Hoe en waar promoot je deze? En hoe houdt je contact met de deelnemers? Hoe reflecteer je zelf op jouw online cursus? Waar kun je nog bijschaven, verbeteren?

Ben jij er klaar voor om echt door te pakken? Denk jij: dit is exact wat ik nodig heb! Heb jij zin om jouw bereik te vergroten met een online cursus? Dit hele traject, waarin we jouw cursus van A tot Z opzetten tot iets wat waardevol is voor de cursisten en waar jij zelf ook helemaal achter staat, kost €997 ,-, maar deze zomer kunenn de eerste vijf deelnemers instappen voor een idioot lage pilot-prijs. En waarschijnlijk levert het je het veelvuldige op… Dus hoeveel cursussen moet jij verkopen om deze kosten terug te verdienen?

Master je Online Cursus

1-op-1 programma van 3 maanden
997
497 excl. BTW
  • Gratis toegang tot Start je Online Cursus
  • Formats, handleidingen en cheatsheets
  • 24/7 je vragen stellen via app/mail, binnen 24 uur reactie
  • Regelmatig contact via Zoom
Pilot-prijs

Ben jij er klaar voor om jouw 1-op-1 trajecten om te zetten naar een waardevolle online cursus, zodat je kunt gaan opschalen, zonder dat het je meer tijd en energie kost? Maar heb je nog een aantal vragen? Misschien vind je het antwoord hieronder. 

Ik weet wat je nog wil vragen...

Wat krijg ik precies als ik Master je Online Cursus aanschaf?
Heel in het kort? Mij, 3 maanden lang, als jouw rots in de branding, redder in nood, stok achter de deur in het proces van het bouwen van jouw online cursus.
Iets uitgebreider:
  • Je krijg gratis toegang tot Start je Online Cursus, zodat je aan de slag kunt met het bouwen van een stevig fundament voor jouw online cursus.
  • Je krijgt formats, handleidingen en cheatsheets die je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van jouw online cursus.
  • Je mag me altijd mailen/appen bij vragen, zodat ik je meteen weer op weg kan helpen.
  • We hebben regelmatig contact via Zoom (wekelijks, maandelijks, wat maar net het handigst is voor jou). Ik reserveer in ieder geval 30 minuten per week voor deze calls met jou in mijn agenda.
Dit alles, zodat na 3 maanden jouw online cursus af is en je deze met vol vertrouwen kunt verkopen aan jouw volgers.

Jazeker! Ook als je al wel een online cursus hebt, kunnen wij samen bezig om jouw cursus verder te perfectioneren, zodat je je wel zeker genoeg voelt om de online cursus te lanceren.

Ja, die techniek! Iets waar veel mensen als eerste aan denken bij het maken van een online cursus. Laat me je dit  meegeven: De techniek is ondergeschikt aan de inhoud. Als de inhoud van jouw online cursus stevig staat, als de lessen goed zijn opgebouwd, als jij de deelnemers meeneemt in het leerproces, als jij jouw kennis en expertise op heldere wijze weet over te brengen in jouw online cursus, dan maakt het niet zo veel uit hoe je dit technisch aanbiedt. Je zou dan bijvoorbeeld alle info kunnen mailen of delen in een Dropbox-map (dat kan zelfs jij nog ;). Natuurlijk is het mooi en handig als alle info in een mooie leeromgeving staan, maar de inhoud is echt key. De techniek komt daarna. (En psst… Er zijn ook online leeromgevingen waar je weinig technische kennis voor nodig hebt en hier zal ik je absoluut over vertellen in het programma. Of je besteedt het uit aan iemand die die technische kennis wel heeft. Heb jij zo terugverdiend als je begint met het verkopen van jouw online cursus 😉
Wat heerlijk dat je op vakantie gaat! Doe dat ook vooral. Heel erg belangrijk om op te laden in de zomer.🙂 Omdat Master je Online Cursus een programma op maat is, kunnen we het programma om jouw vakantie heen plannen. Geen probleem! En hoe lekker is het als je straks, als iedereen na de zomervakantie opgeladen weer het dagelijks leven oppakt, meteen kunt beginnen met het verkopen van jouw online cursus?

Bedenk wat het je tot nu toe heeft gekost,  doordat je de kansen en mogelijkheden van een online cursus nog niet benut of doordat je je online cursus nog niet hebt gelanceerd. En bekijk vervolgens ook eens hoeveel klanten je nodig hebt om deze investering eruit te halen.

Helaas niet, deze pilot-korting geldt echt alleen voor de eerste 5 deelnemers. Dit is een unieke kans om in nauwe samenwerking met mij jouw online cursus te bouwen. Aan de hand van de input wil ik namelijk uiteindelijk een groeps-programma gaan maken. Dus ik weet ook nog niet of de mate van 1-op-1 begeleiding later nog op deze manier terug zal komen.

Liever eerst kennismaken?

Wil je liever, voordat je het programma aankoopt, eerst even kennismaken? Dat kan! Plan geheel gratis een kennismakingsgesprek in, waarin we kijken wat ik voor jou kan betekenen. Spreek je snel!