Start je Online Cursus

Bouw in drie stappen een stevig fundament voor jouw online cursus

Je loopt al een hele tijd rond met het idee om een online cursus te maken. Als VA, coach of kennisondernemer help je andere mensen in het dagelijks leven. Je merkt dat je vaak hetzelfde uitlegt. Je agenda begint vol te raken en je wil jouw kennis en expertise bundelen in een online cursus. Maar waar begin je dan?

Herken je dit?

Laat mij het gemakkelijk voor je maken.
In de mini-cursus Start je Online Cursus neem ik je aan de hand bij het starten van jouw eigen online cursus. 

Als onderwijskundige en mede-ondernemer weet ik precies wat er nodig is om van jouw online cursus een doorslaand succes te maken

Na 7 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben besloot ik na de geboorte van mijn jongste zoon voor mezelf te beginnen. Eerst als Virtual Assistant en later als Online Leerexpert. Andere ambitieuze, ondernemende vrouwen ondersteunen bij het realiseren van hun dromen is wat ik het liefste doe. Mijn kennis en expertise die ik heb opgedaan in het onderwijs zorgen ervoor dat ik weet hoe je een online cursus inhoudelijk goed neerzet. Ik geloof oprecht dat een inhoudelijk sterke online cursus zichzelf verkoopt.

Ben jij klaar om samen met mij aan de slag te gaan en jouw eigen online cursus te maken? 

Wat zit er in de mini-cursus?

Een waardevolle online cursus bestaat uit een stevig fundament, een gedegen ontwerp en een bevlogen uitvoering.
In deze mini-cursus zet je een stevig fundament neer. De mini-cursus bestaat uit 3 modules:

Bepaal het onderwerp

Een waardevolle online cursus begint met een duidelijk omschreven en afgebakend onderwerp. In deze module help ik je om dit scherp op papier te zetten. 

Omschrijf de doelgroep

Na het onderwerp is het belangrijk om ook de doelgroep helder voor ogen te hebben. Dit gaat je in de fasen van het ontwerpen en uitvoeren helpen om altijd de juiste personen aan te spreken.

Formuleer de leerdoelen

Dit is misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel van een online cursus: want wat ga je de deelnemers precies leren? In deze module help ik je bij het opstellen van de leerdoelen, zodat je die straks in de fase van het ontwerpen kunt gebruiken bij het maken van de modules en lessen. 

bonus

Start je online cursus

mini-cursus
47,- excl. BTW
  • 3 modules om het fundament van jouw online cursus neer te zetten
  • Iedere module bestaat uit een korte (video-)les en een werkboek, zodat je meteen aan de slag kunt
  • Onbeperkt, levenslang toegang tot alle info en eventuele latere updates
  • BONUS: Maandelijkse groepssessie in de maanden juli t/m december 2022 om al je vragen te stellen
  • BONUS: module met benodigde tools (t.w.v. 27,-)
  • BONUS: Spar-sessie van 30 minuten (t.w.v. 47,-)

Ben jij er klaar voor om eindelijk een begin te maken met jouw eigen online cursus, en zo een start te maken met het delen van jouw kennis en expertise en het leger maken van jouw agenda? Maar heb je nog een aantal vragen? Misschien vind je het antwoord hieronder. 

Ik weet wat je nog wil vragen...

Iedere module bevat een korte video van max. 5 minuten en een werkboek met opdrachten en vragen. Het hangt er natuurlijk van af hoe lang je over de opdrachten doet, maar als je 3x een uurtje vrij kunt maken, weet ik zeker dat je de mini-cursus in een week kunt afronden. 

Ja zeker! De eerste module gaat uitgebreid in op het kiezen en bepalen van een onderwerp. 

Nee, helaas. Na het volgen van deze mini-cursus heb je wél een stevig fundament waar je vervolgens mee verder kunt. Hierna kun je jouw online cursus gaan ontwerpen en vervolgens gaan lanceren en verkopen. Hier help ik je mee tijdens Master je Online Cursus.

Je behoudt je leven lang toegang tot alle inhoud. Ook als ik later modules en lessen ga toevoegen of de cursus ga updaten, behoudt jij, als pilot-deelnemer, altijd toegang tot alle info. 

Start vandaag nog!

Ben jij er klaar voor om vandaag nog te starten met jouw online cursus? Klik dan op onderstaande button en je ontvangt na afrekenen meteen de inloggegevens, zodat je aan de slag kunt.